Άμεση επισκευή σε 24 ώρες

Η επισκευασμένη συσκευή θα βρίσκεται ξανά στα χέρια σας το αργότερο μέσα σε 24 ώρες καθώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, η επισκευή πραγματοποιείται αυθημερόν.

Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής, θα σας ενημερώσουμε για τον γρηγορότερο χρόνο παράδοσης!

Με 4 βήματα σε 24 ώρες

01 Επικοινωνία

Eπικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μεσω του live chat για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τη συσκευή σας.

02 Παραλαβή

Όταν ολοκληρωθεί η επικοινωνία μας, ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να παραλάβουμε χωρίς χρέωση τη συσκευή και να την μεταφέρουμε στους έμπειρους τεχνικούς μας για επισκευή.

03 Επισκευή

Σε αυτή τη φάση οι τεχνικοί μας έχοντας την εμπειρία αλλά και την κατάρτηση επισκευάζουν την συσκευή σας ώστε να την παραλάβετε σαν καινούργια.

04 Παράδοση

Eφόσον η συσκευή σας είναι έτοιμη, σας την παραδίδουμε στην τοποθεσία που επιθυμείτε, χωρίς χρέωση.

Γιατί repairing?

Χρόνια εμπειρίας

Επισκευασμένες συσκευές

h

Μέσος χρόνος επισκευής

Η Εταιρία

H εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο των ηλεκτρονικών επισκευών από το 1993 με αμέτρητες επιτυχημένες επισκευές καθ’όλη την πορεία της.


Οι τεχνικοί μας καθώς και η σάλα είναι πάντα εκεί πρόθυμοι για να βρουν λύση στον πελάτη ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.


Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε την ζωή των πελατών μας εύκολη και γρήγορη με τις υπηρεσίες μας, μία εκ των οποίων είναι η υπηρεσία pick up & delivery που προσφέρει στον πελάτη την άνεση να παραδώσει σε δικό μας courier την χαλασμένη του συσκευή και να την παραλάβει επισκευασμένη την ίδια μέρα χωρίς καμία χρέωση!